öröm

2021.08.07. 06:27

Szívmelengető fotók és videó: Réde egy emberként várta haza olimpikon óriását

Nagy Péter súlyemelőt a Tokióban elért hetedik helyezését követően már a repülőtéren, majd Rédén is kitörő örömmel fogadták és ünnepelték.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Czunyiné dr. Bertalan Judit

Hazaért Tokióból Nagy Péter súlyemelő, aki óriási siker ért el azzal az olimpián, hogy a hetedik helyet sikerült bezsebelnie, ezzel pontszerző helyen végzett. A 35 éves sportolót kitörő örömmel fogadták itthon.

A Nemzeti Sport számolt be arról, hogy a rédei óriást már a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren akkora ünneplés fogadta, mintha megnyerte volna az olimpiát. Barátai és szurkolói nem csak éljenezték a súlyemelőt, de négyen arra is vállalkoztak, hogy a levegőbe dobják őt.

A repülőtérről aztán busszal érkezett meg Rédére Nagy Péter, ahol tovább folytatódott a buli. A település apraja-nagyja várta, hogy köszönthessék büszkeségüket. A köszöntés pillanatairól Czunyiné dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be, melyről számtalan képet is megosztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!