síkvölgy

2018.05.31. 07:10

Két kisfiú arcára csaltak mosolyt a jólelkű tatabányai motorosok

A Turul Népe Tatabányai Motorosok zártkörű, meghívásos baráti összejövetelt tartottak a síkvölgyi lovardában. Rájuk jellemzően, a találkozó ismét jótékony célú volt.

Petrik József

A Turul Népe Tatabányai Motorosok Zabos Dávidot is nyeregbe ültették

Fotó: Mazán Tibor (24 Óra)

A koncertek bevételét, illetve az ott gyűjtött adományokat a – marcona külsejű, ám jólelkű – motorosok egy bicskei, mélyszegénységben élő család megsegítésére ajánlották fel. Zabos Csaba édesapa, miután elvesztette feleségét, két kisgyermeket nevel egyedül, a 9 éves Dánielt és a 10 éves Csabát.

Pongrácz József, az esemény főszervezője lapunk érdeklődésére elmondta, hogy Zaboséknál minden forintnak helye van. A pénzadományon túl vendégül is látták a családot. Csokoládéval, üdítővel ajándékozták meg a fiúkat, sőt még egy étkészletet is átadtak nekik.

Ezt követően a kissrácokat meg is motoroztatták. Ezzel is néhány gondtalan, kellemes órát szerezve a fiúknak, majd a családot, stílszerűen, motoron haza is fuvarozták...

A Turul Népe Tatabányai Motorosok Zabos Dávidot is nyeregbe ültették
Fotó: Mazán Tibor (24 Óra)

– Sokan támogatták ezt a jótékonysági eseményt, köztük például Gábor Hentes is – emelte ki Pongrácz József. – De nagyon jó lenne, ha a hasonló, karitatív jellegű gyűjtéseinket, kezdeményezéseinket tehetős támogatók is felkarolnák, hogy valóban jelentős segítséget tudjunk nyújtani az arra rászorulóknak. Nekünk egy-egy évben több ilyen, illetve hasonló jellegű jótékony programunk is van. A most összegyűlt forintokat és egyéb adományokat néhány nap múlva személyesen visszük ki Bicskére a Zabos családhoz.

A zenéléssel színesített rendezvényre még a Vajdaságból és a Felvidékről is érkeztek két keréken.

Címkék#Tatabánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában