világhír

2018.05.22. 17:43

Állva tapsolták az észak-komáromi lányt a Carnegie Hallban (videó)

Az észak-komáromi Kristóf Réka operaénekes, a Virtuózok tehetségkutató tavalyi nyertese nemrég New Yorkban kápráztatta el a közönséget.

kemma.hu

Bogányi Gergely zongoraművész.Kristóf Réka operaénekes és Aeneas Humm svájci bariton (balról jobbra) nagysikerű koncertet adott New Yorkban

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a múlt évi Virtuózok tehetségkutató nyertese május 16-án a Carnegie Hallban léphetett fel Bogányi Gergely zongoraművész és Aeneas Humm svájci bariton közreműködésével. A koncert a jelek szerint pazarul sikerült, hiszen Rékáékat álló tapssal jutalmazta a Carnegie Hall közönsége.

Bogányi Gergely zongoraművész, Kristóf Réka operaénekes és Aeneas Humm svájci bariton (balról jobbra) nagysikerű koncertet adott New Yorkban

Kristóf Réka még múlt évben nyerte meg a Duna TV csatornán sugárzott Virtuózok tehetségkutató versenyt, melynek köszönhetően az Armel Opera Festival díjazottjaként ő kapta meg a lehetőséget, hogy felléphessen a világhírű Carnegie Hallban, New Yorkban.

Az Armel Opera Competition and Festival Facebook oldalán olvashatóak alapján pedig nagyszerűen is sikerült az este Rékáék számára. A Carnegie Hall közönsége ugyanis álló tapssal ünnepelte az énekesek előadását, és Bogányi Gergely virtuóz játékát, ami egy magyar fejlesztésű különleges zongorán szólalt meg – írja a sziakomarom.sk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!