kést rántott

2018.01.02. 11:59

Dráma Naszályon: kis híján halálra késelt egy embert a 22 éves helybéli

Kis híján megismétlődött a karácsonyi, oroszlányi tragédia: ezúttal Naszályon rántott kést egy fiatal.

Kemma.hu/police.hu

Kis híján tragikus véget ért a szilveszter Naszályon. egy 22 éves férfi sebesített meg életveszélyesen egy 29 évest. Nem sok híja volt, hogy ne ismétlődjön meg az oroszlányi tragédia, ahol karácsonykor, valószínűleg féltékenységi vita után késeltek halálra egy embert.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 22 éves naszályi támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást, miután január 1-jén, 1 óra körül Naszályon megkéselt egy 29 éves embert.

Szóváltásba keveredtek, majd ezt követően dulakodtak egymással és a gyanúsított több alkalommal a hátán egy késsel megsebesítette a sértettet. A tatai rendőrök a házban elfogták a támadót és őt a rendőrkapitányságra előállították. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A nyomozók a kést lefoglalták, a tettest gyanúsítottként kihallgatták. Őt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!