Tündérszépek

2021.03.26. 06:17

Mától segíthetjük szívekkel a komárom-esztergomi szépségeinket

Tündérszépek országos szépségversenyünk második szakaszához ért: megyénk legszebbjei a régió, azaz Vas, illetve Győr-Moson-Sopron megye szépségeivel versenyeznek.

Kemma.hu

Eldőlt, kik jutottak tovább a Tündérszépen regionális fordulójába: Gyurik Renáta, Szerepi Alexandra Vivien, Malinovszky Lilla és Szebeni Klaudia.

Forrás: 24 Óra/Kemma.hu

Fotó: Zantleitner Ingrid

A 24 Órában továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 6-án éjfélig a Tündérszépek oldalon. Szűkebb hazánkat Gyurik Renáta, Szerepi Alexandra Vivien, Malinovszky Lilla a zsűri, míg Szebeni Klaudia a közönség szavazataival képviseli ebben a körben.

Az olvasók választják ki a közönségkedvencet

A tizenkét szépség közül hármat a szakmai zsűri választ ki, és csak egyikük jut tovább közönségkedvencként. Arra biztatjuk olvasóinkat, hogy legyenek bőkezűek a szívekkel, hogy minél nagyobb eséllyel kerüljön megyei lány a harmadik fordulóba.

Már csak azért is érdemes lelkesen osztogatnia a szívecskéket, mert az értékelést leadók között ráadásul ismét értékes nyereményeket sorsolunk ki: április 7-én például smoothie mixereknek keresünk majd gazdát.

Ők már nyertek a Tündérszépekkel

Az első, megyei forduló végén egyébként nemcsak a hölgyek között hirdettünk győzteseket, de azon olvasóink között is, akik szavaztak a versenyzőkre. Sorsolással választottuk ki azokat a voksolókat, akik egy-egy bluetooth hangszóró boldog tulajdonosai lehetnek.

Az első forduló szerencsés nyertes olvasói: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, valamint Varga Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!