Kézilabda

2023.05.08. 18:45

Kézilabdatornát szerveznek Tatabánya szeretett Tröszti Józsija emlékére

Május 15-én 16 órakor megemlékezést tartanak, majd utánpótlás kézilabda mérkőzést rendeznek a Kodály Iskolában Kovács József, vagy ahogy mindenki ismerte Tröszti Józsi emléke előtt tisztelegve.

Kemma.hu

Egy éve, hogy 58 éves korában váratlanul elhunyt Kovács József, az egykori kézilabdázó, a tatabányai sport egyik legnagyobb szurkolója, aki a Tröszti-étterem és a Turul-vendéglő tulajdonosa is volt. Dr. Antalóczy Alfréd ügyvéd, egykori csapattárs és barát elmondta, hogy sokan a Tatabányai Bányász kézilabda csapatából, mások a környei egyesületből ismerték a Tröszti-étterem tulajdonosát. 

De nem csak a pályán volt nyerőember, hanem csaknem húsz éven keresztül önzetlenül támogatta a tatabányai kéziseket, illetve a birkózókat és a TSC más szakosztályainak versenyzőit is. 

Mivel szívügye volt az utánpótlás is, így emlékét nem is lehetne szebben ápolni, mint egy ifjúsági torna megrendezésével. Ennek első meccse lesz a hétfői összecsapás két tatabányai utánpótlás csapat között. A mérkőzés előtt 16 órától egy megemlékezéssel tisztelegnek majd az iskolai színeiben egykori kapusként diákolimpiát nyert egykori kapus, Kovács József emléke előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!