Sport

2017.06.26. 18:11

Elrendelte a törvényszék a Tatabányai Futball Club Kft. felszámolását

Az FC Tatabányát szezon közben már kizárták az NB III.-as bajnokságból, most pedig a törvényszék az egykor szebb napokat megélt klubot üzemeltető kft. felszámolását is elrendelte.

kemma.hu

A Tatabánya Futball Club Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság többségi tulajdonosa az az AGS-Sport 23. Kft., amely nagy ígéretekkel érkezett a városba két éve, azonban a diadalmenet helyett a klub addig vergődött, míg végül a bajnokságból is kizárták.

2017. június 21-én rendelte el a Tatabányai Törvényszék a Tatabányai Futball Club Szolgáltató Kft. felszámolását, információink szerint annak, akinek követelése van a cég felé, negyven napon belül, hitelezői igényt kell bejelentenie a kijelölt felszámolónak. A cég jegyzett tőkéje 6 millió forint.

A többségi tulajdonos AGS ellen utoljára áprilisban kértek végrehajtást: a NAV győri hátralékkezelési osztálya. Az AGS jegyzett tőkéje 3 millió forint a cégjegyzék szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!