Sport

2009.01.25. 16:52

A pekingi olimpián bronzérmes Kozmannt nem vonzza London

A kajak-kenu válogatott keret sportolói, edzői közül jó néhányan a Tatai Edzőtáborban kezdték meg a felkészülést. Ludasi Róbert, a Csepel SC trénerének irányításával tizenhárman – köztük az olimpián bronzérmes Kozmann György, Kiss Tamás páros is – alapoznak.

Kiss T. József

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Erőnléti edzésen a Tatai Edzőtáborban a pekingi meglepetés kenupáros: Kozmann Görgy és Kiss Tamás (Kiss T. József)
[/caption]

Ott jártunkkor megtudtuk: a peking sikerpáros nem valószínű, hogy továbbra is egy hajóban evez. Nem személyes okok miatt.

Az előzményeket tudjuk: Kolonics György tragikus halála után térdelt össze a két kitűnő kenus, és remek eredménnyel jöttek haza. Ám a harminegy éves Kozmann György, a paksiak kitűnő kenusa elmondta: már nem vonzza a londoni olimpia; kenu egyesben, párosban sincsenek ambíciói.

Ha vízre száll, azt négyesben teszi: a társakkal együtt az idei kontinens- és a világbajnokságon még szeretné megmutatni, hogy mire képes. A négyszeres Európa- és ugyanennyiszeres világbajnok most így gondolkodik sportpályfutása jövőjéről. Mindenesetre élvezi a jó hangulatú tatai edzéseket. – A futás, az erőnléti- és úszóedzések most még fájnak, de minden rendben lesz – mondja a szimpatikus sportoló.

(Részletek a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap hétfői számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!