SÉTA

2010.10.28. 11:15

Szeretni, akár az életed árán is

Stephenie Meyer nagy rajongótábornak örvend, és ez nem is csoda. Az Alkonyat-sorozat tipikus tini-szerelmes sztorinak tűnhet, mégis más mint a többi.

Zahorecz Tamara és Dinnyés Dalma (Zsigmondy-gimnázium)

A történetben benne van minden, amiről álmodozunk. A sztori négy részből áll, eddig három kötetből készült film, melyeket ki is adtak és szintén nagy sikerük volt, a negyediket pedig most készítik.
A regények lebilincselőek, ott a boldog végkifejlet, amely előtt természetesen a bonyodalom se maradhat el, hiszen nem lehet könnyű az életed, ha egy vámpírral jársz együtt és egy vérfarkas a legjobb barátod. 

A történet téged is magával fog ragadni. Létezik „a boldogan élnek míg meg nem halnak”? Vagy talán meg sem halnak? Ha elolvasod a könyveket, ez is kiderül.

A negyedik rész filmes változata 2012 novemberére várható. Kíváncsiak vagyunk, hogy a rendező miként jeleníti meg mindazt ami a könyvben van. Visszakapjuk azt a világot, amit olvasás közben megismertünk, elképzeltünk?

Olvasás közben azt is megtanultuk, hogy lehet bármi áron, bármilyen körülmények között őszintén és kitartóan szeretni. Ahogy az írónő írta : "akár az életed árán is". Ha bárkinek meghoztuk a kedvet a művek elolvasásához, gyerünk álljon neki! Ígérjük, nem fogja megbánni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!