Ács

2022.06.03. 19:00

Még pónifogaton is utazhattak az apróságok az idei gyermeknapon

A lufihajtogatás, a csillámtetkó és az arcfestés vitte a prímet.

Körtvélyfáy Dina

A pónifogat is népszerű volt a gyerekek körében

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

 A Gárdonyi Géza Általános Iskola udvara adott otthont az idei gyereknapi programoknak, ahol igazán önfeledten szórakozhatnak a kicsik a nap folyamán. Aki megéhezett a játék közepette, azt palacsintával, zsíros kenyérrel kínálták, illetve szörpöt is lehetett fogyasztani.

A gyermekeknek különféle formájú lufikat hajtogattak a nap folyamán a szervezők, az állatfigurák mellett a lufiból készült kardok ugyancsak népszerűek voltak a fiúk és a lányok körében is. Sorra készültek a csillámtetoválások, valamint az arcfestések a felállított sátrakban.

Ügyességi játékokat szintén ki lehetett próbálni, lengőtekézhettek és akadálypályán is végighaladhattak a résztvevők. Népszerű volt a az életnagyságú társas is, ahol hatalmas dobókockával dobhattak. Nem hiányozhattak a tűzoltó- és a rendőrautók sem, amelyekbe be is lehetett szállni. A motorsimogatóban a Szilaj Motoros Egyesület tagjainak segítségével ülhettek fel a járgányokra a fiatalok. Mindemellett pónifogattal lehetett közlekedni, amelyen egy tacskó is utazott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!