Lábatlan

2022.06.16. 11:00

Futballtornát, horgászversenyt is rendeztek az építők

A rendezvényen fellépett a Great Company, a Tunyó Öröksége Zenekar is, DJ Kuti mellett pedig a Szalai Band felelt a hangulatért.

W. P.

Az Avers Kft., a Calmit Hungária Kft., a Dömper Kft., a Lábatlani Vasbetonipari Zrt., a Silocem Kft., illetve a Stadabau Kft. ismét megtartotta a Lábatlani Építők és Vállalkozók Napját a Gerenday-kertben, ahol különböző programokkal és koncertekkel is várták az érdeklődőket. A hivatalos megnyitón Galler Károly, a Lábatlani Vasbetonipari Zrt. vezérigazgatója köszönetet mondott az önkormányzatnak és Szabó Ildikónak, a Gerenday Közösségi Ház és Könyvtár közművelődési vezetőjének a szervezésben nyújtott segítségért. 

Ezután kihirdették a Táti-tavon megrendezett horgászverseny eredményeit: nem volt címvédés, Szabó Sándor (Silocem) lett az első, Újvári Viktor (Calmit) a második, míg Komáromi Attila (Vasbeton) a harmadik lett, egyben ő fogta a legnagyobb halat. A focibajnokságot a Vasbeton nyerte meg a Vasbeton-utánpótlás és a Calmit előtt, a gólkirályi címet Janusz István érdemelte ki. 

Közösen szórakoztak az építők
LÁBATLAN
Szabó Sándor nyerte meg a horgászversenyt (Forrás: W. P. / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!