Dunakanyar

2022.05.10. 17:00

Napijeggyel a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyein

Ismét csupán egy jegyet megváltva lehet utazni a MÁV-Volán-csoport és MAHART kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyeire .

W. P.

A közleményben kiemelték: a Dunakanyar-napijegy szeptember 30-ig a hétfők kivételével minden nap, míg október 1-től november 1-jéig munkanapokon kívül minden napra megváltható. A Dunakanyar-napijegyet 2020-ban vezették be először, tavaly már mintegy 7400 darabot értékesített a MÁV-START.

A MÁV-Volán csoport közleménye Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt idézi, aki felhívta a figyelmet arra, hogy a jegyek nemcsak a vonatra érvényesek a Dunakanyar térségében, hanem Volánbuszra, a MAHART hajóira és HÉV-járatokra is.  A MÁV–Volán-csoport a belföldi turizmus támogatása érdekében az elmúlt években több integrált jegyet vezetett be, ezek között volt első a Dunakanyar-napijegy. Ezután következett a Bakony-napijegy és a Balaton körül érvényes huszonnégy és hetvenkét órás közös jegyek, amelyeket több tízezren váltottak meg a tavalyi szezonban – ismertette a társaság a közleményben.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!