Gazdaság

A Komárom-Esztergom megyei gazdák 2016. évi, harminchat jogcímen benyújtott egységes támogatási kérelmeinek 99 százalékát határidőre és szakszerűen kifizették. Ezzel jócskán megkönnyítik a mezőgazdasági vállalkozók életét, segítve az agráriumban aktuális
Az idén hetedik évébe lépett a Magyarok Kenyere program. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) főszervezésében megvalósuló jótékonysági kezdeményezés keretében a Kárpát-medencében összegyűjtött búzából készült lisztet szétosztják a szociálisan rászoruló,
Tavaly több mint 16 milliárd forint volt az árbevétele az Otto Fuchs-nak Tatabányán a kerékgyártásból, az idei terv 21 milliárd, a 2018-as pedig mintegy 30 milliárd forint, mondta Marcus Elkenkamp ügyvezető igazgató.
Harminchat civil szervezet, illetve intézmény összesen 25 millió forint támogatást kapott a Holcim a Cementgyári Mikrotérség Fejlesztéséért Alapítvány idei pályázata keretében. Az ünnepélyes eredményhirdetést a dunaalmási lovardában tartották.
A Telkes Gép Kft. tatabányai telephelyén, csaknem 2,5 hektáron, több ezer kisebb-nagyobb használt gép talált és talál ideiglenes otthonra. Hogy honnan érkeztek és hová indulnak? Telkes András ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.