hirdetés

2019.09.03. 11:07

Sátorozni készül? Ezek nem hiányozhatnak a csomagból!

A nyár elmúlta korántsem jelenti azt, hogy le kellene mondani a szabadtéri programokról. Sőt, míg nyaranta legtöbbször csak vízparton volt túlélhető a nap, addig az ősz a maga kellemes hőmérsékletével a természetjárók és horgászok nagy kedvencének számít majd. Ahhoz azonban, hogy akár egy több napos túra alkalmával is kényelmesen érezzük magunkat, nélkülözhetetlenek bizonyos eszközök, berendezések.

(x)

A sátorozás már a tavasztól induló szezonban nagy népszerűségnek örvend. A hazai tavak, fürdőhelyek közelében rendszerint megtalálhatóak olyan kempingek, melyek biztonságos körülmények között kínálnak lehetőséget a sátorozásra. Erről az indiánnyár heteiben sem kell lemondani, de a népszerű horgásztavak környékén is sokan döntenek a sátor felverése mellett. Az Emag kuponok segítségével mindent egy helyen sikerülhet beszerezni a hálózsáktól a konzervnyitóig.

A sátor kétségkívül a legfontosabb elem. A kínálat rendkívül széles, de ha nagyobb csapattal indul útnak, vagy nem mindegy, mennyire időtálló minőségben áll rendelkezésre a választott darab, akkor legalább a középkategóriásak között érdemes nézelődni. A kényelem érdekében a hálózsák nélkülözhetetlennek bizonyul, ráadásul az őszi éjszakákon ez a megfelelő melegről is gondoskodik. Hervis akció keretein belül nappalra és éjszakára egyaránt megtalálhatja a megfelelő sportruházatot. Legyen szó akár túrázásról, akár horgászatról, a kényelmes, praktikus öltözködésen a program sikere is múlhat. Érdemes felkészülni arra, hogy ősszel az esték és az éjszakák már hűvösebbek. Ilyenkor a réteges, jó minőségű ruhadarabok remek választásnak bizonyulnak.

Sokan a természetben töltött idő alatt sem mondanának le a modern kor kényelméről. A power bank semmiképpen ne maradjon otthon, így a telefon folyamatos töltöttségéről és így az elérhetőségről is gondoskodhat. Túrázás során kifejezetten jól jön ez, hiszen az online elérhető információk nagy segítséget nyújthatnak akár az időjárással, akár az aktuális helyzettel kapcsolatban.

A természet közelsége új energiákkal tölt fel, de célszerű gondoskodni arról is, hogy az étkezések kényelemben történjenek. A konzervnyitó használatával pillanatok alatt készételhez juthat, de a kemping gázfőző is remek választás lehet, ha ételt melegítenénk, összedobnánk egy gyors tésztaételt, vagy a reggeli kávét készítenénk el saját magunknak. Ne feledkezzen meg arról, hogy számos, sátorozásra alkalmas helyen kora reggel még biztosan nem elérhetőek az éttermek és a büfék, így legalább egy étkezést magának kell megoldania.

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában