hirdetés

2021.02.23. 13:32

Ilyen társasjátékok fognak még megjelenni 2021-ben

Sajnálatos módon napjainkban egyre inkább átveszik az életünk felett az irányítást az internetezésre alkalmas eszközök.

(X)

Nem nagyon lehet elsétálni úgy az utcán, hogy ne lássunk jó néhány telefonját nyomkodó fiatalt, vagy felnőttet. Éppen ezért az is egyre gyakoribb, hogy mikor szórakozásról, kikapcsolódásról van szó, sokan választják a modern technika vívmányait. Talán érdemes az idősebb generációnak a kezébe vennie az irányítást, és időt szentelniük arra, hogy megmutatják, milyen remek időtöltés lehet lehet például egy jó társasjáték mellé leülni, és megküzdeni a győzelemét. Egész biztos mindenkinek lapul még otthon valahol egy régi, kedvenc társasjátéka!

Nem feltétlen a klasszikusokhoz lehet csak nyúlni akkor, amikor egy játékesetet szervezünk. Érdemes attól függően választani, hogy kikkel fogjuk folytatni a játékot, és mi a célunk a parti alatt: komoly gondolkodást és vérre menő küzdelmet folytatni, vagy pusztán egy laza, könnyed esetét eltölteni a barátainkkal. Abban az esetben, ha nincs a birtokunkba olyan játék, amivel ezúttal szívesen játszanánk, eljött az ideje, hogy szétnézzünk a boltok kínálatában egy új társas végett. Minden évben sok- sok új társasjátékot dobnak piacra, így mindig lehet valamilyen izgalmas, és kihívást jelentő társast találni.

Abban az esetben, ha jó helyen keresgélünk, egyszerűen és gyorsan megtudjuk néni, melyek a legújabb darabok. Bőven lesz mire várni az új év során: sok új társasjáték megjelenésére lehet számítani 2021-ben. A linkre kattintva a Gemklub oldalára fogsz eljutni, ahol az idei évben már megjelent, szállításra váró, vagy gyártás alatt lévő játékait fogod megtalálni.

Jó hír, hogy minden új játék esetében is meglehet majd tudni a legfontosabb információkat, így könnyen el lehet dönteni, hogy melyik érdekel minket. Természetesen náluk nem csak az újdonságokról lehet informálódni, de rengeteg társas közül lehet még válogatni. Legyen szó családi-, logikai-, gyermek-, parti-, vagy kooperatív társasokról, náluk hatalmas választékból tudod kiválasztani azt, ami leginkább illik az érdeklődési körödhöz.

Érdemes folyamatosan figyelni az oldalukat, hiszen még csak a 2021- es év elején járunk, és még sok-sok új játék fog forgalomba kerülni. Az sem baj, ha éppen tanácstalan vagy, és nem tudsz dönteni több játék között sem. Ilyenkor két lehetőséged van. Vagy elolvasod a hozzájuk tartozó értékeléseket, visszajelzéseket, és ezek alapján döntesz, vagy pedig egyszere akár több játékot rendelsz meg! Ne feledd, egy jó társasjáték mellett nem csak arra lesz lehetőség, hogy összemérjétek a tudásotokat, de arra is, hogy felejthetetlen emlékeket szerezzetek a barátaiddal vagy a családoddal. Az idei év nem indult túl jó a koronavírus miatt, de a megjelenő társasjátékok tekintetében egész biztos remek év elé nézünk!

Kép: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/unnepek-tel-luxus-ajandek-5715231/

Címkék#hirdetés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában