Hirdetés

2024.03.25. 11:09

Güntner-Tata: Emelkedő bérek mellé sokféle juttatás jár

A környezeti, a társadalmi és az irányítási szempontok harmóniája a fenntartható fejlődés garanciája. Napjainkban ez slágertéma, ugyanakkor az a fontos, hogy a szavak/fogalmak mögött milyen tettek, eredmények, konkrét célok vannak. Erről beszélgettünk Schwarczenberger Tamással, a közel 1300 főt foglalkoztató Güntner-Tata Kft. ügyvezető igazgatójával.

PR cikk

Schwarczenberger Tamás egy különleges gépet mutat Blaskovics Lídia kommunikációs specialistának

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

– Ha a fenntartható fejlődésről van szó, akkor először is azt hangsúlyozom, hogy nálunk ez a kifejezés igaz a bérekre és a különféle juttatásokra is – mondja a hűtéstechnikával foglalkozó, világszerte ismert cég vezetője. – március elsejétől 15 százalékos béremelést hajtottunk végre, amely összességében egymilliárd forintos bértömeg szétosztását jelenti. Az alapbérek emelése mellett a cafetéria juttatás összegét 27 000 Forintra növeltük.

– A SZÉP kártya juttatás felhasználásához számos kedvezményes lehetőség adódik a kollégáknak a Güntner Hűségkártya partnereinken keresztül. Sokan igénybe veszik, rendszeresen használják – folytatta az ügyvezető igazgató. – A teljesség igénye nélkül néhány lehetőség: kedvezményes belépők fürdőkbe, tatabányai sportrendezvényekre, konditermekbe, színházba és a tatai moziba is.

A fenntarthatóság mindenhol körülvesz minket. A Güntner-Tatánál nagyot léptek a „karbonlábnyom” csökkentésében. A gázfelhasználás a 2021. évihez képest tavalyra 52 százalékkal lett kevesebb, az elektromos áramé pedig 30 százalékkal, fontos megjegyezni, hogy a vállalat által használt áram 100%-ban megújuló: zöldáram. A társadalmi felelősségvállalás részeként az elmúlt három évben több mint 100 millió forinttal támogatták a tatai régió alapítványait, szervezeteit. A női vezetők aránya jónak számít a szenior munkakörökben eléri a 30 százalékot. A vállalatnál tavaly 202 olyan nap volt, amely nem járt táppénzzel járó balesettel. Népszerű TestŐr egészségprogramjuk keretein belül ingyenes szűréseket biztosítanak kollégáiknak, valamint mentális, jogi, pénzügyi tanácsadást a Számíthatsz Ránk programon keresztül. A céghez történő bejáráshoz 100%-ban térítik a tömegközlekedési bérleteket, és 30 Ft/km benzintámogatást nyújtanak. Mindezek alapján remélhetően sokan lesznek Kedves Olvasóink közül, akik a Güntner-Tatát választják. Ők a Karrier oldalon találhatják meg az aktuális állásajánlatokat: www.guntnerkarrier.hu

– Büszke vagyok kollégáinkra - emeli ki az ügyvezető igazgató. – Folyamatosan érkeznek tőlük a javaslatok, amelyek jó részét figyelembe vesszük többek között a gyártási folyamatok optimalizálásában. Ahogyan a vállalatcsoport világszerte, úgy mi is sok pénzt, időt, energiát szánunk a célok elérésére. Mindezt szívből jövő lendülettel végezzük.

Végül, de nem utolsó sorban az évről évre ismétlődő családi napot is megemlítette Schwarczenberger Tamás. Erre már most készülnek és persze nagyon várják a Güntner-Tata munkavállalói, no meg a férjek és feleségek, gyerekek. Hagyományosan nyár végén tartják, a Tatai Edzőtáborban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában