Hirdetés

2023.09.22. 14:02

Raktáros és más logisztikai álláslehetőségek Veszprémben, illetve környékén

Veszprém és környéke számos izgalmas álláslehetőséget kínál a raktározás, valamint a logisztika berkein belül.

PR cikk

Raktáros és más logisztikai álláslehetőségek Veszprémben, illetve környékén - VeszpremAllas.hu

Forrás: VeszpremAllas.hu

Mindezt alátámasztja az egyes állásoldalak kínálata is, ahol rendre előfordulnak ilyen típusú hirdetések a város vonatkozásában. Hasonló a helyzet a VeszpremAllas.hu esetében is, amely portál felületén visszatérő szereplők a nyitott logisztikai pozíciók: https://veszpremallas.hu/allasok/raktarozas-logisztika. Íme néhány gyakori hirdetés!

Raktáros

Raktáros álláslehetőség már több alkalommal is előfordult a VeszpremAllas.hu kínálatában. A feladatok a pozíció kapcsán valamennyi esetben hasonlóan alakultak, azaz többek között magukban foglalták a bejövő áruk fogadását, a szállítandó áruk összekészítését, a raktáron belül történő árumozgatást, a göngyölegkezelést, a készletezési műveleteket, továbbá a raktári rend fenntartását.

Ezen feladatok ellátásához pedig jellemzően legalább középfokú végzettségre, illetve targoncavezetői engedélyre volt szükség. Persze ez nem minden esetben volt követelmény, hisz egyes munkáltatók csupán a jó állóképességet, a pontos és precíz munkavégzés képességét, valamint nagyfokú elhivatottságot várták el a jelentkezőktől.

Raktárvezető

Raktárvezetői pozíció ugyancsak megjelent már a VeszpremAllas.hu felületén. Ennek a lehetőségnek az esetében az alapvető feladatokat az áruátvétel/árukiadás koordinálása, a raktári dolgozók munkájának irányítása és felügyelete, a raktári ügyviteli rendszer kezelése, a termelési folyamatok támogatása, illetve a raktári szabályok kialakítása és betartatása jelentette.

Az esélyes pályázáshoz középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre és vezetői attitűdre volt szükség. Az érvényes targoncavezetői engedély, a műszaki beállítottság, valamint a hasonló munkakörben szerzett tapasztalat pedig külön előnyt jelentett a pályázatok elbírálása során.

Vám- és jövedéki ügyintéző

Vám- és jövedéki ügyintézői munkakör szintén elérhető volt már a portál állásajánlatai között. Egészen pontosan egy italok importjával, nagykereskedelmével és értékesítésével foglalkozó veszprémi cég hirdette a lehetőséget, amelynek betöltésével meglehetősen változatos feladatok jártak együtt. Beleértve többek között az import és export árutovábbítási eljárások előkészítését, a jövedéki áruk adóraktárba történő betárolását és abból való kitárolását, a jövedéki adó kiszámítását, a kollégák és szakmai vezetők támogatását, valamint a hatóságokkal történő kapcsolattartást.

Az elvárások ugyancsak széles skálát öleltek fel: középfokú végzettségre, vám- és jövedéki ügyintézői képesítésre, valamint 3 éves releváns szakmai tapasztalatra is szükség volt a pozíció betöltéséhez. Emellett a személyes tulajdonságok kapcsán a kiváló kapcsolatteremtő képesség, a pontosság, a precizitás, illetve a határozott személyiség bírt kiemelt fontossággal.

Árupakoló

Végezetül az árupakolói pozíciókról sem feledkezhetünk meg, ahol is a feladatkör jellemzően egyszerűbb pakolási, anyagmozgatási munkákat tartalmaz. Az ilyen típusú pozíciók előnye,

hogy gyakorlatilag bárki eséllyel pályázhat rájuk, aki jó fizikummal és teherbírással rendelkezik, továbbá eltökélt az igényes munkavégzést illetően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában