Hirdetés

2023.09.22. 14:06

Kereskedelmi és értékesítői álláslehetőségek Pécsen

A kereskedelmi és értékesítői állások változatos és izgalmas elhelyezkedési lehetőségeket kínálnak Pécsen. Ezen pozíciók betöltésével a munkavállalóknak esélye nyílik a kapcsolatépítésre, a piaci dinamizmusok megismerésére, illetve számos értékes tapasztalat begyűjtésére. Ha téged is érdekelnek a kereskedelmi és értékesítői pozíciók Pécsen, ne habozz ellátogatni a PecsAllas.hu weboldalára, melynek kínálatában időről időre felbukkannak ilyen típusú munkakörök. Íme néhány gyakori példa!

PR cikk

Kereskedelmi és értékesítői álláslehetőségek Pécsen - PecsAllas.hu

Forrás: PecsAllas.hu

Dohánybolti eladó

A dohánybolti eladó pozíció már több alkalommal is előfordult a PecsAllas.hu kínálatában, gyakorlatilag visszatérő lehetőségnek számít. Egyik nemrégiben megjelent hirdetés szerint például egy belvárosi dohányboltba keresnek értékesítő kollégát, amely munkakör betöltésével olyan feladatok járnak együtt, mint például a vevők kiszolgálása, a fizettetés, az árufeltöltés és a készletkezelés. Fontos tudnivaló, hogy a pályázatok elbírálása során előnnyel indulnak azon jelentkezők, akik rendelkeznek kereskedelmi tapasztalattal, illetve idegennyelv-tudással. Ezen a linken találhat magának friss pécsi dohánybolti eladó állást.

Bolti eladó

A bolti eladói pozíciók szintén gyakori szereplői a pécsi portál álláskínálatának. Kerestek már többek között mobiltelefon szaküzletbe, sportboltba, ajándékboltba, szerszám- és kertigépszaküzletbe, de még fegyverszaküzletbe is munkavállalókat a PecsAllas.hu weboldalán keresztül. Persze ezen lehetőségek között mutatkozott némi eltérés a feladatokat tekintve, ugyanakkor az alapvető tevékenység valamennyi esetben ugyanaz volt: a vásárlók kiszolgálása és kérdéseiknek megválaszolása, az árufeltöltés, a termékek elrendezése, a pénztárgépkezelés, továbbá az üzlethelység rendben tartása.

A pozíciókhoz kapcsolódó elvárások között pedig rendszeresen megjelent a legalább középfokú végzettség megléte, a felhasználói szintű számítógépes ismeretek, a vevőközpontú hozzáállás, valamint a gyors, pontos és precíz munkavégzés képessége. Mindez az adott bolt tevékenységi körétől függően egyéb követelményekkel is kiegészülhetett.

Értékesítői állások

A bolti eladói pozíciókhoz hasonlóan, az értékesítői állások tekintetében is változatos lehetőségekkel találkozhatnak a PecsAllas.hu látogatói. Példának okáért telekommunikációs szolgáltatások, ingatlanok, építőanyagok, csempék és gépjárművek értékesítésére is kerestek már munkavállalókat a portálon keresztül. A képviselt cégek eltérő tevékenységi körétől függetlenül, az értékesítők teendői valamennyi esetben hasonlóan alakultak, magában foglalva a potenciális ügyfelek felkutatását, a termékek/szolgáltatások átfogó bemutatását, az ajánlattételt, valamint az értékesítéshez kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzését.

Ezen feladatok ellátásához pedig jellemzően középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre, kulturált és magabiztos megjelenésre, eredményorientált hozzáállásra és kiváló kommunikációs képességre volt szükség. Emellett persze az elvárások listája egyéb kvalitásokkal is kiegészülhetett a cég profiljától függően.

Kereskedelmi képviselő

Végezetül a kereskedelmi képviselői vagy területi képviselői pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelynek felbukkanására szintén több alkalommal volt már példa a kereskedelem,

értékesítés álláskategória alatt. Ezen lehetőségek kapcsán a fő feladatokat általában egy adott cég képviseletében a potenciális partnerek felkutatása és a már meglévők rendszeres látogatása, az árajánlatok összeállítása, a szerződések előkészítése és megkötése, valamint a folyamatos piackutatás jelenti.

A pozíció betöltésének természetesen nélkülözhetetlen feltétele a B kategóriás jogosítvány, a felhasználói szintű számítógépes ismeretek (főként MS Office programok), illetve a kereskedelmi szemlélet, szaktudás. Emellett a kiváló kommunikációs képesség, az önállóság és a szervezettség szintén valamennyi esetben megkövetelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában