Hirdetés

2023.08.25. 10:58

Mérnöki, műszaki és villamossági álláslehetőségek Kecskeméten

A mérnöki, műszaki beállítottságú szakemberek számára Kecskeméten sem okozhat gondot az elhelyezkedés.

PR cikk

Mérnöki, műszaki és villamossági álláslehetőségek Kecskeméten - KecskemetAllas.hu

Forrás: KecskemetAllas.hu

Ilyen típusú pozíciókra vonatkozó álláshirdetésekkel ugyanis megannyi felületen lehet találkozni, beleértve többek között a KecskemetAllas.hu weboldalát is: https://kecskemetallas.hu/allasok/mernok-muszaki-villamossagi. A következőkben bemutatunk néhányat az itt előforduló álláslehetőségekből.

Gépész tervezőmérnök

A gépész tervezőmérnök pozíció megjelenésére korábban már volt példa a KecskemetAllas.hu a kínálatában. Egy kecskeméti központú mérnöki iroda és gépgyártó vállalkozás hirdette ezt a lehetőséget, amelynek betöltésével olyan feladatok jártak, mint például a 3D tervezői szoftverrel történő géptervezés, gyártási és összeállítási rajzok készítése, a vállalati központ irodájával történő folyamatos kapcsolattartás, valamint különböző projektmenedzsment teendők.

Az esélyes pályázáshoz gépészmérnöki végzettségre, nagyfokú kreativitásra és az önálló munkavégzés képességére volt szükség. A tervezői tapasztalat, továbbá az angol nyelvismeret pedig külön előnyt jelentett az elbírálás során.

Kertészmérnök

Kertészmérnök pozíció ugyancsak előfordult már a kecskeméti állásportál felületén. Egy főként a fóliasátras paprikatermesztésre specializálódott vállalat kínálta ezt a lehetőséget, ahol is az alapvető feladatokat a kertészeti szakmunkát végző munkatársak irányítása, a munkafolyamatok javításában való szerepvállalás, a karbantartási és növényvédelmi tevékenysége koordinálása, továbbá az új technológiák és fejlesztések installációja jelentette.

A munkakör betöltésének alapvető feltétele volt a szakirányú mezőgazdasági közép- vagy felsőfokú végzettség megléte, az MS Office programok (különösen az MS Excel) készségszintű használata, továbbá az eredményorientált munkavégzés képessége. Emellett pedig előnynek számított az emberek irányításában szerzett tapasztalat, a növényházi termesztésben való jártasság, a karbantartói szaktudás, illetve az öntözői technológiák ismerete.

Villamos tervező

Végezetül pedig a villamos tervezői munkakörről sem feledkezhetünk meg, amely pozíció szintén képezte már részét a KaposvarAllas.hu álláskínálatának. Ez esetben a legfontosabb feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint a projektekhez kapcsolódó erősáramú villamos és irányítástechnikai berendezések tervezése, továbbá az induló projektek előkészítő folyamataiban való tevékeny részvétel.

A pozícióra pályakezdő és tapasztalt villamosmérnök, illetve elektronikai technikus szakemberek egyaránt pályázhattak. A képesítés mellett fontos követelményként fogalmazódott még meg az angol nyelvtudás is, igaz csak írás és olvasás szintjén. A CAD rendszerek ismerete, az erősáramú végzettség, valamint a villamostervezői jogosultság pedig jelentős plusznak számított az állás megszerzésének esélyeit illetően.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában