Hirdetés

2023.08.23. 10:45

Adminisztrációs munkalehetőségek Kaposváron és környékén

Adminisztratív pozíciókkal számos iparágban lehet találkozni, többek között Kaposváron is. Ezek a munkakörök meglehetősen népszerű lehetőségnek számítanak, hisz a munkaidő és a munkakörülmények tekintetében is kedvező feltételek kínálnak az álláskeresők számára.

PR cikk

Adminisztrációs munkalehetőségek Kaposváron és környékén - KaposvarAllas.hu

Fotó: IVAN TRAIMAK

számára. Adminisztrációs munkák egyebek mellett a KaposvarAllas.hu weboldalán is előfordulhatnak: https://kaposvarallas.hu/allasok/adminisztracio-irodai-munka. Íme néhány példa a hirdetésekre!

Tanfolyamszervező ügyintéző

A KaposvarAllas.hu kínálatában nemrégiben elérhetővé vált egy tanfolyamszervezői ügyintéző pozíció az adminisztráció, irodai munka álláskategória alatt. A munkakör betöltésével járó alapvető feladatot az oktatások, tanfolyamok és vizsgák szervezése, valamint adminisztrálása jelenti.

Ezen teendők ellátásához legalább középfokú végzettségre (érettségi) és felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (főként Excel, Word) van szükség. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében kiemelt fontossággal bír a határozott fellépés, a jó kommunikációs készség, továbbá precíz és pontos munkavégzés képessége.

Adminisztrációs és értékesítő munkatárs

A KaposvarAllas.hu kínálatában már több alkalommal is megjelent az adminisztrációs és értékesítői munkatárs álláslehetőség. Egészen pontosan egy járműszervizeléssel- és kereskedelemmel foglalkozó kaposvári cég volt a munkakör meghirdetője, amelynek betöltésével olyan tevékenységek jártak együtt, mint például az ügyfelek fogadása, az értékesítés, a szervizfolyamok nyomon követése, az ügyviteli feladatok ellátása, a könyvelés előkészítése, továbbá a vevőkkel, forgalmazókkal és partnerekkel való kapcsolattartás.

A pozícióhoz kapcsolódó elvárások elsősorban a személyes tulajdonságokra vonatkoztak: a pontosság, a megbízhatóság, az önállóság, a barátságos fellépés és a meggyőző kommunikáció például alapvető követelmény volt. Ezenkívül az angol és/vagy német nyelvtudásra, valamint a hasonló munkakörben szerzett tapasztalatra külön előnyként tekintett a munkáltató.

Termelési adminisztrátor

Végezetül pedig a termelési adminisztrátori pozícióról sem feledkezhetünk meg, amely lehetőség felbukkanása szintén nem példa nélküli a kaposvári állásportál kínálatában. Legutóbb egy élelmiszeripari cég hirdette ezt a munkakört, ahol is az alapvető feladatokat a termeléshez kapcsolódó könyvelési és adminisztratív teendők ellátása, a munkaidő nyilvántartások vezetése, valamint a társterületekkel való napi szintű kapcsolattartás jelentette.

Az esélyes pályázáshoz pedig legalább középfokú végzettségre, adminisztrációs területen szerzett releváns tapasztalatra, továbbá felhasználói szintű számítógépes ismeretekre (MS Office) volt szükség. Emellett a személyes kvalitások kapcsán fontos volt még a pontosság és a precizitás, illetve mivel a munkavégzés 2 műszakban történt, így a rugalmasság és az alkalmazkodó képesség is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában