Összefonódás

2024.04.09. 06:34

Egy sor dollárceleb segíti Magyar Péter kampányát

Olyan influenszerek segítik a politikai karrierbe kezdett exférjet, akik korábban David Pressman amerikai nagykövet vendégei is voltak – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet cikke.

MW

Magyar Péter ügyvéd az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

2023 áprilisában Nagy Ervin Gyöngyösi Márton társaságában vett részt széderesten David Pressman amerikai nagykövetnél. Ahogy arról a Magyar Nemzet beszámolt, Gyöngyösi és Biden embere mások mellett együtt vacsorázott az SZFE és más baloldali tüntetések ismert szereplőjével, Nagy Ervin színművésszel.

2017-ben az RTL színésze a magyarokat gyalázva tett hitet a már a 2010-es évek első felében külföldről pénzelt dollárbaloldal mellett:

Jobban szeretnék az unalmas Bajnai Gordon irányítása alatt élni. De a társadalom még nem tart ott, hogy egy kedves, intelligens belvárosi kultúrlény kelljen neki.

Nemrég szintén Biden embere látta vendégül VV Zsoltot. Természetesen VV Zsolt is szükségét érezte, hogy népszerűsítse Magyar Pétert. Miután utóbbi kitette a feleségével folytatott magánbeszélgetését, így lelkendezett az influenszer:

Mit szóltok a reggeli hangfelvételhez? Hát kilenckor robbant. Robbant, az biztos! Hogy bírja Magyar Péter? Ez az ember valószínűleg egy mutáns, nem alszik! Vagy nem tudom, mit csinál? Mit tol? Adjon már nekem is belőle, legyen szíves. […] Nem gyenge a pali.

Osváth Zsolt a 2021-es előválasztás során nyíltan kampányolt a dollárbaloldal és Márki-Zay Péter mellett, aki egyébként többször szerepelt a műsorában is. 

2021. október 17-én Márki-Zay Péter előválasztási győzelmi beszédében a Partizánnak is külön tapsot kért.

Saját bevallása szerint maga Magyar Péter sem tudja, miért, de hamar a Partizán stúdiójában találta magát, miután beindította bosszúra alapozott közéleti karrierjét.

A Partizán munkatársa, Tóth Jakab szintén részt vett egy David Pressman amerikai nagykövet által szervezett vacsorán.

A 444 szerint Biden emberének 2023. júliusi zugligeti kerti partiján egy másik megmondóember, Pottyondy Edina is jelen volt. A volt momentumos politikus-tanácsadó szerint Magyar Péternél csak lehetőség, hogy rossz ember lenne.

Végül érdemes megjegyezni, hogy a Magyar Péter által átvett egyesület a Tűzfalcsoport írása szerint egy II. kerületi, Kelemen László utcai lakásba van bejegyezve, amely a Benedict 2002 Befektetési és Szolgáltató Kft. tulajdonában áll. Ahogy írják: „A cég egy vállalkozó házaspár: B. Barnabás és B. S. Csilla tulajdonában áll. […] B. Barnabás érintett a Dadu Art Kft.-ben is. Ennek az előadó-művészettel foglalkozó cégnek a tulajdonosa pedig Duda Éva koreográfus, aki nem más, mint Molnár Áron NoÁr házastársa.”

Szerintük 

„így már teljesen nyilvánvaló, hogy miért is állt be NoÁr néhány napja Magyar Péter mögé”.

A teljes cikk a részletekkel ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában