Megemlékezés

2024.03.15. 18:46

A Mi Hazánk ágyúlövéssel ünnepelt a Pilvax-közben

Ágyúlövéssel ünnepelte március 15-ét a Mi Hazánk – írja helyszíni riportjában a Magyar Nemzet.

MW

Egy ágyú is eldördült a Pilvax-közben

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Mirkó István

1848-ban a Pilvax közben összegyűltek számára egyértelmű volt, hogy egy hatalmas nemzet vagyunk. Ezt az örökséget meg kell védenünk, minden áron – fogalmazott a Magyar Nemzet helyszíni tudósítója szerint Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a párt március 15-i ünnepi rendezvényén. A Pilvax közben összegyűlt több száz érdeklődő előtt elmondta: azok, akik 1848–49-ben fegyvert fogtak, nem vártak arra, hogy majd valaki megmenti őket, és nem azt nézték, hogy mit csinálnak a nagyhatalmak.

A pártelnök a jelenlegi politikai viszonyok kapcsán arról beszélt, hogy a balliberális tömb a merjünk kicsik lenni politikájára szoktatta a magyarokat. Mint mondta, Gyurcsányék azt üzenik, hogy magyarság helyett az Európai Egyesült Államokra van szükség.

„Mi hiszünk abban, hogy a magyarság erős, és különlegesek vagyunk” – rögzítette Toroczkai. Jelezte, hogy a 2022-es országgyűlési választás után újra csodát akarnak tenni és bekerülni az Európai Parlamentbe, hogy azt megváltoztassák.

A cikk folytatása a Magyar Nemzet oldalán érhető el!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában