Kampánymódban

2023.10.09. 11:20

Márki-Zay politikai hasznot húzna az Izrael elleni támadásból

Ismét politikai bakot lőtt Márki-Zay Péter, aki most az Izrael elleni támadássorozat apropóján támadta a kormányt, újfent sikertelenül – írja a Magyar Nemzet.

MW

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

A bukott miniszterelnök-jelölt közösségi oldalán az Izraelben rekedt magyarokat kimenekítő repülőgépeket kérte számon a kormányon, miközben a gépek már úton voltak Budapestre.

Azonnal haza kell hozni az Izraelben ragadt magyarokat! Hol van most az a katonai gép, amit Orbán Viktor és Szijjártó Péter előszeretettel használ? Nem a szavak ideje van itt most, Külügyminiszter úr!

 – esett neki a kormánynak Márki-Zay.

A pitiáner, fontoskodó és felesleges bejegyzés azért is volt okafogyott, mert Szijjártó Péter külügyminiszter már órákkal Márki-Zay számonkérő bejegyzése előtt tudatta, a magyar külügy mintegy négyszáz, Izraelben rekedt magyarral igyekszik felvenni és tartani a kapcsolatot, biztonságukba helyezéséről pedig folyamatosan egyeztetnek a légitársaságokkal. 

A cikk folytatása a Magyar Nemzet oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában