Gesztus

2023.07.22. 13:40

Orbán Viktor levelet írt a román miniszterelnöknek a Tusnádfürdőn elmondott beszéde után

Levélben mondott köszönetet Marcel Ciolacu román kormányfőnek Orbán Viktor miniszterelnök a napokban lezajlott bukaresti tárgyalásaikért, valamint a tusnádfürdői szabadegyetem zavartalan lebonyolításának biztosításáért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

MW

Marcel Ciolacu román és Orbán Viktor magyar miniszterelnök szerdán találkozott egymással

Forrás: Orbán Viktor / Facebook

Szeretném megköszönni, hogy Bukarestben fogadott. Köszönöm Önnek és a román hatóságoknak, hogy a tusnádfürdői szabadegyetem biztonságát megteremtették, és a mai beszédem békés és zavartalan lebonyolítását lehetővé tették

 – írta román kollégájának Orbán Viktor. Hozzátette: a kettejük találkozója során született felvetések végrehajtásában számíthat a támogatására és az együttműködésére.

Orbán Viktor szerdán érkezett Tusnádfürdőre, előtte azonban még aznap kötetlen beszélgetés keretében találkozott román kollégájával Bukarestben. A találkozóról akkor fényképet is posztolt Orbán Viktor a Facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában