Botrány

2023.02.28. 12:32

Nemi erőszak gyanúja miatt indult nyomozás a PSG játékosa ellen

Asraf Hakimi egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Asraf Hakimi

Forrás: AFP

Fotó: Fayez Nureldine

Nemi erőszak gyanúja miatt nyomozás indult Franciaországban Asraf Hakimi, a Paris Saint-Germain marokkói labdarúgója ellen. A hatóság közlése szerint az eljárást a párizsi előváros, Nanterre ügyészsége vezeti.

Részleteket nem közöltek az esetről és egyelőre sem a klub, sem a játékos nem kommentálta a bejelentést. A Le Parisien című francia lap viszont azt írja, 

az állítólagos áldozat egy 24 éves, Fontenay-sous-Bois-ban élő nő, aki maga ment be a Nogent-sur-Marne-i rendőrségre bejelenteni az esetet. 

A hölgy a lap szerint azonban azt is jelezte, hogy nem kíván feljelentést kíván tenni, hanem "nemi erőszakról kívánt vallomást tenni". A nyomozás viszont azóta elindult.

A Spanyolországban született, 24 éves Hakimi - a tavalyi, katari világbajnokságon történelmi negyedik helyet elérő marokkói válogatott védője - hétfőn este ott volt Párizsban, a nemzetközi szövetség gáláján, miután bekerült az év csapatába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában