Bulvár-celeb

2023.10.16. 05:45

Elkészült az orvosi jelentés a mexikói ufóholttestekről

Ez döntő bizonyíték.

Fotó: Anadolu Agency via AFP

Mexikóban a teljes nyilvánosság előtt mutattak be két mumifikálódott földönkívüli holttestet. A leleteket egy perui bányában találták, néhány elszánt és befolyásos mexikói lecsapott rájuk, és a publikum számára bemutatták őket, remélve, hogy a világ végre megérik arra, hogy nyíltan beszéljünk az olyan sürgető és fontos kérdésekről, mint az ufóügy. Egyre több jel és bizonyíték mutat ugyanis arra, hogy a földönkívüliek már régóta látogatják a bolygónkat.

A Mexikóban bemutatott holttestek annyira erőteljesek és valódiak, hogy nem engedték az eltussolás lehetőségét, és kényszerítették az emberiséget arra, hogy foglalkozzanak velük. Jamie Mussan ufószakértő megvizsgálta és kiértékelte a helyzetet, és rámutatott arra, hogy nem emberi DNS-sel rendelkező lényekről van szó, hovatovább nem osztoznak a földi evolúció fázisain sem.

Vannak ellenvélemények

Bár a lelet láthatóan valódi, amit több vizsgálat is igazolt, még mindig akadnak olyan régészek, akik szerint ez egy történelmi átverés. Galison régész például azt mondja, hogy a lelet valóban nagyon régi, nagyjából ezeréves, de ez nem jelenti azt, hogy nem hamis. Álláspontja szerint ezer évvel ezelőtt a Peru területén élő indiánok állati maradványokból faragták ki ezeket a figurákat, s ennek valamiféle rituális célzata volt. Az is lehet, hogy az inkák valóban találkoztak idegen lényekkel, és a testüket próbálták leutánozni a faragvánnyal.

Ezt mondják az orvosok

A leletekkel orvosok is foglalkoztak. CT-t készítettek, ami alapján kiderült, hogy a lábszárukban csontritkulás figyelhető meg. A csontváz teljes, vizsgálható, és nem derült ki, hogy hamisítvány – írja a The Sun nyomán a Ripost.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!