Bulvár-celeb

2023.09.06. 15:42

Sokkoló: rejtélyes halálesetek történnek Kolozsvár környékén

Több ember életét vesztette a közelmúltban, aggódhatunk az erdélyi magyarokért.

MW

A titokzatos Hója erdő

Forrás: Shutterstock

Fotó: Andreea Popescu

Bár az egyik legkedveltebb úti cél Erdély, és a csodák földjének tartják sokan, vannak olyan erdői is, amelyeket érdemes kerülni. Például mert több rejtélyes haláleset is kötődik hozzájuk. Ilyen a Kolozsvár melletti Hója erdő, ahol állítólag már hosszú ideje egy földönkívülire hasonlító lény honol - írja cikkében a Bors.

A Hója erdő a félénkebb kirándulókat elűzi, hiszen már tíz haláleset is történt itt, a paranormális tevékenységek iránt érdeklődőknek azonban valóságos Mekkája ez.

Egy román idegenvezető beszélgetett a The Sunnal, és számok kulisszatitkot elárult. Az egyik leghíresebb történet egy fiatal lányhoz kapcsolódik, aki bement az erdőbe, és öt éven keresztül eltűntnek tartották számon. Öt évvel később azonban váratlanul előkerült, ugyanaz a ruha volt rajta, mint eltűnésének napján, és nem emlékezett, mi történt vele.

Az erdőben több helyütt kör alakban hiányzik a fű, aminek az okát a tudósok próbálták megfejteni. Mintát vettek a földből, de semmi különöset nem találtak. Többen is készítettek már fotót repülő csészealjról, amint a Hója erdő fölött lebeg, egy biológus pedig egy rejtélyes, emberhez hasonló alakot is lefényképezett.

A kirándulók suttogásról számolnak be kivétel nélkül, melyek az erdő aurájából áradnak. Beszámolnak továbbá kísérteties érzésekről, s úgy érzik, mintha láthatatlan szemek figyelnék őket. Akik fényképeket készítenek, gyakran tapasztalják, hogy furcsa foltok jelennek meg a képeken

- mesélte a román idegenvezető.

A helyiek úgy gondolják, régóta élnek ott földönkívüliek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!