lebuktak

2020.07.12. 07:12

Ezzel a gyönyörű színésznővel randevúzik Amerika Kapitány (fotók)

Chris Evans második randiját alaposan dokumentálta egy lesifotós.

Lily James attends the 22nd British Independent Film Awards (BIFAs) at Old Billingsgate on 01 December, 2019 in London, England. (Photo by WIktor Szymanowicz/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: WIktor Szymanowicz

Chris Evans Hollywood ügyeletes szívtiprója, aki a magánéletben kevéssé szerencsés, hiszen már két éve nincs komolyabb kapcsolata – írja a hirado.hu. A Marvel-filmek Amerika Kapitánya két évig alkotott egy párt Jenny Slate színésznővel, de 2018-ban a se veled, se nélküled kapcsolat véget ért.

Most azonban úgy tűnik, hogy bimbózó szerelemnek lehetünk szemtanúi, a Dailymail fotósa ugyanis együtt kapta lencsevégre Christ és a Mamma Mia!, valamint a Downton Abbey című sorozat szépségét, Lily Jamest.

Először a hétvégén látták őket egymás társaságában távozni egy exkluzív londoni szórakozóhelyről, a Mark’s Clubból, a taxi pedig mindkettőjüket Evans szállodájába vitte, ahova más-más bejáraton mentek be. Aztán szerdán vált biztossá, hogy nem csupán véletlenről van szó, a párt fagyizni látták egy parkban. Látszólag kifejezetten élvezik egymás társaságát, egyértelműen randinak tűnik második találkájuk.

Arról nincs információ, honnan az ismeretségük, de Instagramon eddig is követték egymást. Lily James korábban öt évig a Ki vagy, doki? színésznének, Matt Smithnek volt a barátnője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!