tatai énekes

2019.05.12. 15:40

Pápai Joci, az Eurovízió legszexisebb pasija megmutatta, milyennek látja magát

Pápai Jociról kiderült, hogy eszkimó vér is csörgedezik az ereiben. A tatai énekes kedden lép fel az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjében Tel-Avivban.

Kemma.hu/MTI

Budapest, 2019. április 30. Pápai Joci énekes, a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója a 2019. május 14. és 18. között Tel-Avivban megrendezendõ verseny elõtt tartott budapesti sajtótájékoztatón április 30-án. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A tatai énekes, Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál első, keddi elődöntőjében egyedül lép színpadra. A produkcióban szereplő két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül fogja támogatni. Jocit az első elődöntőben hetedikként láthatják majd a tévénézők, ha pedig elegendő pontot kap, a 18-i döntőben is szerepelhet majd. Az énekes a dalverseny magyar történetében az első előadó, akinek kétszer is sikerült megnyernie a válogatót. Két évvel ezelőtt Origo című dalával győzött és Magyarország képviseletében a 8. helyen végzett a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon.

Jociról, aki a magyar kulturális évad keretében szervezett magyar bulin mutatkozott be szombat este Tel-Avivban, az Eurovíziós Dalfesztivál előtt, az is kiderült egy DNS-tesztnek hála, hogy 33,5 százalékban dél-ázsiai, 29,9 százalékban görög és dél-olasz, 11 százalékban balti, 11,5 százalékban szardíniai, 4,9 százalékban ibériai, 3,9 százalékban közel-keleti, 3,6 százalékban kelet-európai és 0,8 százalékban eszkimó, vagyis inuit származású.

A norvég goodeveningeurope.net pedig a tatai énekest kiáltotta ki az idei verseny legszexisebb férfi előadójának. Mint írták, előszeretettel hívják Jocit Juicy-nak (szaftosnak, zamatosnak), és neki nem kell edzőteremben izzadnia vagy stylistot fogadnia, hogy listájukon szép eredmény érjen el, bőven elég, ha besétál egy szobába és mosolyog, olyan karizmája van, hgy a ragyogó barna szemeiről vagy férfikontyáról már ne is beszéljenek. Két éve is szépen szerepelt egyébként Joci az oldal listáján. akkor a második legszexisebbnek tartották. Facebook-oldalán a két hírt összekötve így reagált:

„Ilyenek ezek az eszkimók”

Közben egy részlet fel is került a YouTube-ra Joci első izraeli próbájából, amelyből kiderül, milyen is lesz a magyar apák fotóival kiegészített, végleges színpadi verziója Az én apám című dalnak:

Joci szombaton Magyarország izraeli nagykövetségének szervezésében Tel-Aviv divatos Florentin negyedében, zenés partin mutatkozott be a helyi közönségnek. Benkő Levente, Magyarország izraeli nagykövete elmondta, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál nemcsak versenyt jelent kiváló fellépésekkel és csodálatos előadókkal, hanem a közösség érzését is.

A tatai énekes, ahogy a többi eurovíziós induló, egy különleges feladatot is kapott a szervezőktől a minap. Le kellett rajzolnia saját magát. Íme az eredmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában