Gyógyszerkiváltás

2023.07.23. 20:27

Átalakul a patikák hétvégi ügyelete Kisbéren is

Augusztustól Kisbéren 14 óráig lesznek nyitva szombatonként a gyógyszertári ügyeletek. A legközelebbi ügyeletes gyógyszertár Komáromban, Győrben, vagy Tatabányán elérhető.

Kemma.hu

Dr. Szinyi Károly az I. számú háziorvosi körzet orvosa adott számot a napokban az ügyeleti változásokról a városi gyógyellátásban. A helyettesítések és a nyári orvosbeosztás mellett megosztotta azt is, hogy átalakul a kisbéri hétvégi gyógyszertári ügyelet is. A gyógyszertáraktól kapott tájékoztatás alapján azt írta, hogy14 óráig lesznek nyitva szombatonként a helyi patikák. Ezt követő időpontban vagy vasárnap a legközelebbi ügyeletes gyógyszertár Komáromban, Győrben, vagy Tatabányán lesz ezen időszakokban elérhető, ha gyógyszert ír fel az orvos. A doktor egészségügyi intelmeket is megosztott. 

Mint írta: a nagy hőség miatt lehetőség szerint minél kevesebbet tartózkodjon a napsütötte helyeken az, aki csak teheti és sok folyadék fogyasztása javasolt. Hozzátette: az egészséges fiatal szervezetet is megviseli ez a rekkenő hőség!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!