Közélet

2017.03.04. 12:24

Harmincheten tettek sikeres záróvizsgát februárban az Edutuson

Bereznai Csaba alpolgármester is köszöntötte a diplomázókat.

Zs. K.

Tegnap délelőtt kapták meg az idén februárban végzett hallgatók a bizonyítványukat az Edutus Főiskola tatabányai campusán. A diplomaátadó ünnepségen 37-en foglaltak helyet talárban és kalapban, akiket Némethné dr. Gál Andrea rektorhelyettes, illetve Bereznai Csaba alpolgármester is köszöntött, emellett pedig a megjelent vendégeknek, végzős hallgatóknak az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola növendékei műsorral készültek.

A végzett hallgatók közül 15-en vehették át a diplomájukat, 22-en pedig igazolást kaptak a sikeres záróvizsgájukról. 25-en gazdasági, 12-en pedig műszaki képzéseken végeztek. A hallgatókat a szeptemberben megrendezendő MÜTF 25, az Edutus Főiskola fennállásának 25. évfordulója alkalmából szervezett programsorozatra is invitálták.

A hagyományoknak megfelelően az ünnepség végén a talárban helyet foglaló hallgatók a levegőbe repítették a kalapjukat, amellyel minden bizonnyal búcsút intettek a vizsgák előtti stresszes időszakoknak is.

– A szakmai programok mellett alumni rendezvényekkel is készülünk, amelyek érdekelhetik azokat, akik együtt tanultak itt és újra találkoznak, de számunkra is fontos, mert megtudhatjuk, hogy ki milyen szakmai sikereket ért el – mondta Némethné dr. Gál Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!