Közélet

2015.08.25. 08:45

Spanyol ifjúsági filmet forgatnak Tatabányán

Egy daru és jó néhány autó és stábtag érkezett hétfőn a Szelim-barlanghoz, mert a héten egy spanyol ifjúsági filmet forgatnak.

kemma.hu

 

" data-width="430">
YA ESTAMOS CERCA DEL FIN DE SEMANA!!!!

Posted by Zipi y Zape La Película on ">Wednesday, October 30, 2013

A darut a díszlet beemeléséhez használják. Péntekig tart a filmforgatás, így a barlang legkorábban 29-én szombaton látogatható. A film itthon sajnos nem lesz látható – ahogyan az első részt sem vetítették itthon – annyit viszont megtudtunk, hogy az első rész jelentős részét Magyarországon forgatták, a második részt is többnyire itt veszik fel.

– Pán Péterhez hasonló történet. A hét első felében díszletépítés lesz, szerdán és csütörtökön fogunk forgatni. – mondta Bornyi Márton, a helyszínszervezésért felelős munkatárs, aki azt is elárulta, hogy nem kevés idő és szervezés eredménye az, hogy most a Szelim-barlangnál forgathatnak.

A stáb 70 fős, amelynek háromnegyed része magyar, negyed része pedig spanyol. A Zipi és Zape film első részét többek között a Budai Várban, és a Turai Kastélyban vették fel, a mostani második részt pedig Dobogókőn is forgatták.

Korábban is forgattak már a Szelim-barlangnál. Akkor az Eragon című film egyik helyszíneként, fekete trónteremként jelent meg a barlang.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!