Közélet

2015.01.10. 12:01

Tétényi Éva: a Fidesz tudatosan diszkriminálta az esztergomiakat

Nem haragszik az esztergomiakra, de elköltözött a városból - mondta a 168 Órának adott interjúban Tétényi Éva, a királyváros volt polgármestere.

168ora.hu/kemma.hu

"Ha ez tényleg igaz, akkor bebizonyosodott, amit évek óta mondok: korábban tudatosan diszkriminálta a kormánypárt az esztergomiakat. Orbán Viktor meg is mondta: az ő kinyújtott keze Romanek Etelkáé" – mondta Tétényi Éva a 168 Óra azt firtató kérdésére, hogy összefügg-e az ő leváltásával, hogy a kormány már "nem bünteti Esztergomot".

Tétényi azt is elmondta, nem haragszik Esztergomra a választási vereségért. "De már nem ott lakom, Esztergomban most talán kevésbé találnám meg a helyemet, mint Budapesten, ahol van egy kis lakásom, itt élek október 15. óta. Nyilván az elmúlt négy évem csakis az esztergomiakról szólt, mindent föláldoztam, hogy a város működjön. És ma is ugyanígy csinálnám. Hibámul rótták fel, hogy nem építettem csapatot. De hát nem tudtam" - mondta az expolgármester.

A teljes interjú itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!