Közélet

2014.10.11. 07:59

Leköpte Tétényi kabinetfőnökét egy esztergomi képviselő – Videó!

Pataki István, Esztergom kertvárosi részönkormányzat külsős képviselője egyszerűen leköpte Váczy-Hübschl Istvánt, az önkormányzat őt filmező kabinetfőnökét.

hvg.hu/kemma.hu

Péntek délben az esztergomi városháza előtt a kertvárosi részönkormányzat külsős képviselője, Pataki István szemen köpte a polgármesteri hivatal kabinetfőnökét válogatott káromkodások közepette. Az esetről maga az érintett, Váczy-Hübschl István, az esztergomi önkormányzat kabinetfőnöke számolt be. A hvg.hu-nak azt mondta, jogi lépéseket tesz az ügyben.

A köpködős esetről videófelvétel is készült, amit feltettek a YouTube-ra:

Váczy-Hübschl egyébként közleményében azt írja, a városban egyre durvul a kampány, a lakókat "napok óta zaklatják telefonon egy közvélemény-kutatásnak álcázott, de valójában a jelenlegi polgármestert lejárató kérdésekkel". A közlemény szerint előfordul, hogy a telefonban maga Orbán Viktor hangja szólal meg, és a kormánypárti jelölt választására kéri a lakókat. "Ez azért is különös, mert a napokban érkezett belügyminiszteri állásfoglalás szerint a településen élők bárkit választhatnak polgármesternek, akiben megbíznak, mert hátrányos megkülönböztetés nem értheti őket" - tette hozzá a kabinetfőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!