Közélet

2014.07.15. 13:02

Mégsem oszlik fel az oroszlányi Jobbik

Mégsem oszlik fel a Jobbik oroszlányi szervezete - közölte lapunkkal Szabó Gábor pártigazgató.

kemma.hu

"A Jobbik országos elnöksége örömmel fogadta, hogy a párt oroszlányi alapszervezete, amely eddig példamutatóan működött, és Szabó Mihály oroszlányi önkormányzati képviselőnk, aki több ügyben a város lakosságának érdekeit a végsőkig védte és képviselte, továbbra is vállalják a Jobbik színeiben a szervezeti és képviselői munkát" - olvasható Szabó Gábor pártigazgató közleményében, amelyet hétfőn juttatott el a kemma.hu-hoz.

Az elmúlt héten megjelent – a párt önfeloszlatásáról szóló – hírekkel ellentétben a pártelnök úgy fogalmazott, hogy a megyei pártszervezeten belüli szervezési és személyi kérdésekben kialakult véleménykülönbség volt a kiváltó oka, amelyet az országos elnökséggel sikerült rendezni, így mind az oroszlányi Jobbik teljes tagsága, mind Szabó Mihály tovább tudja folytatni a város érdekében végzett munkáját.

Hozzátette: Szabó Mihály képviselői és az oroszlányi Jobbik szervezeti teljesítményét nagyon nagyra tartja mind az országos elnökség, mind személyesen Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Szabó Mihály és az oroszlányi Jobbik-szervezet is felkérést kapott az eddig végzett munkájuk további folytatására, amelyet mind a képviselő, mind az alapszervezet el is fogadott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!