Közélet

2014.03.20. 07:39

Szegény Magyarországot lát a baloldal

Dorogra látogatott, ahol megyénk második számú – esztergomi központú – választókerületének „összbaloldali” képviselő-jelöltjével, dr. Vadai Ágnessel találkozott Mesterházy Attila. A Kormányváltó erők miniszterelnök-jelöltje szerdán a Mária utca parkolójában nagy tömeg előtt értékelte az Orbán-kormány teljesítményét.

Barlangi

A már korábban is elhangzott bírálatok – „a hatalmon lévők a szegényektől elvesznek, hogy a gazdagoknak adhassanak; a mutyizás, a korrupció mindent átsző; a nyugati demokrácia helyét átvette a keleti diktatúra” – mellé újak társultak. – A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet – az OECD – legfrissebb kimutatása szerint Magyarországon majd’ minden harmadik ember éhezik, és hazánk az egyetlen olyan ország, ahol az elmúlt években csökkentek az állami szociális kiadások – mutatott rá Mesterházy Attila.

A kormányfő-aspiráns úgy vélekedett, hogy Orbán Viktor álomvilágban él, és már csak azért is szükség lenne a miniszterelnök-jelöltek vitájára, hogy szembesüljön a „mai magyar valósággal”. A Fidesz ezúttal is protestált. A párt nevében Merényi Tamás önkormányzati képviselő és néhány tüntető fejezte ki nemtetszését Simon Gábor eltitkolt vagyona miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!