Közélet

2014.03.05. 11:44

Munkahelyteremtés és elszámoltatás: a Jobbik kulcsszavai

Balczó Zoltán, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke, valamint Szabó Mihály képviselőjelölt tartottak lakossági fórumot hétfőn a komáromi Arany 17. Rendezvényközpontban.

H.D.

Az oroszlányi kötődésű képviselőjelölt komáromi bemutatkozásakor úgy fogalmazott: kényszerpolitikusként kezdte a politikai pályát, de a szavazók bizalmával azon fáradozik, hogy a nép szolgájaként, a Jobbik által meghatározott, három fő irányban változásokat hozó lépéseket tegyen.

A párt hármas célkitűzése a munkahelyteremtés, a rendteremtés és az elszámoltatás. Ezt a három lábon álló egységet igyekezett kifejteni hallgatóinak Balczó Zoltán, aki a jelenlegi gazdasági helyzet elemzésekor az elmúlt 24 év kormányzati magatartását hozta fel példaként. A Jobbik alapítója elmondta, pártja hátterében olyan szakemberek állnak, akik képesek választási siker esetén megvalósítani programjukat.

A munkahelyteremtésre kihegyezett kérdés kapcsán elhangzott: nem a közmunkaprogram, hanem a megélhetést nyújtó munka javíthat csak az emberek életminőségén. A Jobbik komáromi lakossági fórumán ezért a régi mezőgazdasági üzemek újraélesztése is szóba került. A politikusok célul tűzték ki a kis- és középvállalkozások támogatását, a bányászat újraindítását, valamint a magyar mezőgazdaságra épülő élelmiszer-feldolgozóipar számára keleti piacok nyitását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!