Közélet

2013.12.16. 17:25

Megnyílt a DK komáromi irodája

Élesek a vonalak a jobboldallal szemben, a többi demokratikus párttal azonban jó viszonyt ápolunk - fogalmazott pártja politikai álláspontjáról dr. Konczer Erik, a Demokratikus Koalíció Komárom-Esztergom megyei 3-as választókerület országgyűlési képviselőjelöltje a sajtótájékoztatóján.

H. D.

Ekkor nyílt meg ünnepélyesen a párt komáromi irodája a Millennium Üzletházban. Az esemény vendége Kakuk György elnökségi tag volt, aki a választásokra való felkészülésről és a párt december elsején meghirdetett 16 pontjáról beszélt.

- A választási program most készül, várhatóan februárban véglegesítik. Az előzetes 16 pont azt tükrözi, hogy a párt egy demokratikus és nyugatos Magyarország mellett kötelezte el magát. Célunk, hogy visszaadjuk az országnak azt az elismertséget, amelyet a rendszerváltáskor vívott ki magának a nemzetközi közösségben - fogalmazott.

A párt egyik törekvése kapcsán - amely az Európai Egyesült Államok létrehozását szorgalmazza - dr. Konczer Erik azt hangsúlyozta, hogy a kettészakadt határváros lakóinak különösen fontos, hogy az ország a nyugathoz, az Európai Unióhoz tartozzon.

A helyi szervezet bemutatta a 16 pontot feltáró szórólapját is, amelyen a párt a szavazók véleményét gyűjti.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!