Közélet

2013.06.18. 10:23

Országos döntőben bizonyítottak a Kempelen diákjai

A komáromi Kempelen Középiskola és kollégium tanulói szorgalmasan tanultak, és sok ötlettel jutottak el a negyedik helyeig.

kemma.hu

A Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2012 / 2013-as iskolai évben ötödik alkalommal meghirdette a „Danube Box-Duna Ismerettár" program magyarországi folytatását, ezáltal a környezeti  nevelés keretén belül érdeklődővé és érdekelté tette a tanulókat a természeti és kulturális kincsek megismerése és védelme területén.

Megyénkből már ötödik alkalommal kapcsolódtak be a komáromi Kempelen Középiskola és kollégium tanulói. Szorgalmas tanulással sajátították el az érdekes ismereteket és sok ötlettel jutottak végül is el a kreatív feladat, elismerést kiváltó formába öntéséhez. Mindenki lelkesen dolgozott, végül is megszületett az alkotás a „Dunahozta Ikebana".

Az igyekezet az országos döntőbe jutás koronázta, megindult a hajrá a felkészülés területén. A Duna Út nevű csapat a negyedik helyen jutott a döntőbe, az országos megmérettetésen, nagyon szoros pontaránnyal, ezt a helyezését megtartotta. A csapat felkészítésével Dr. Bartanusz Attila szaktanár foglalkozott. Ez a csoport készítette el a döntő legmagasabb pontszámát elérő kreatív munkát, amelyik nem csak mutatós, de tartalmas is volt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!