Közélet

2011.02.26. 15:37

Százak szalagos ünnepe

Szinte a Földi Imre Városi Sportcsarnokot is kinőtte az a szalagavató ünnepség, amelyet a hét végén rendeztek meg.

K. T. J.

Nem csak a város, de  talán a  megye legnagyobb létszámú  oktatási intézményévé vált  Tatabányai Általános Iskola, Szakközépiskola és Középfokú Kollégium idén végzős tanulói  illetve hozzátartozóik gyűltek  ott össze szalagavató ünnepségre, majd az azt követő bálra.

A korábbi Fellner Jakab, Péch Antal és Bánki Donát szakközépiskolákból létrejött intézményben az idén 12 végzős osztály közel 340 tanulója viselheti érettségiig a  feltűzött kis szalagot. 

Ezt a szép és bensőséges hangulatú ünnepséget elöször  tartották meg közösen, immár egy intézményként, az iskolák   megtartva sajátságaikat.  A Himnusz elhangzása után Virágh László 13. évfolyamos  diák mondta el gondolatait, majd Pallos János igazgató ünnepi beszéde következett.

A mintegy 15 szakma végzős "hallgatóinak" osztályfönökeik tűzték fel a szalagot,  utána persze ők is kaptak díszes  szalagot.
A hivatalos részt követően  a  végzős diákok vidám, zenés esztrád műsora következett, majd a késő estig tartó bállal ért véget a szalagavató buli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!