Közélet

2010.11.10. 16:46

Angelina Joliék Esztergomban - fotók a sztárpárról

Nagy a felhajtás Esztergomban, ahol a napokban Angelina Jolie forgatja filmje néhány jelenetét. A díva férje, Brad Pitt is egész szerdán a Duna-parti városban volt.

Rafael Balázs

Tankok itt, akadályok amott; kiégett autóroncsok a Lőrincz-utcán, lövöldöző terepruhások a Bottyán-híd alatt: tiszta Bosznia.
Pedig itt vagyunk, a javarészt álmos, habár mostanság saját belső forradalmát élő városban.

Esztergomban, ahol egyszer csak megjelentek filmdíszlet-építők és a Kis-Duna partját, a romos hátteret rendkívül impozánsan nyújtó, félbehagyott építkezésekkel felhasználták Angelina Jolie Boszniát idéző háborús szerelmi történetéhez. Kedden már puffogtattak, szép műhalált produkált egy műkatona a volt Édász-palota erkélyén. De mindezt csak elbeszélésekből tudjuk, mert minden lezárva. Mindenütt biztonsági őrök.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Angelina Jolie Esztergomban (Fotó: Viola Bence)
[/caption]

Meglehetősen mordak – mondja egy fotós kolléga, aki Pestről jött; ott senkit nem zaklattak a sárgamellényesek. Bezzeg itt! Ja, nekünk külön védvárőrségünk van, ezt ők nem tudhatták.
Akik le is szednek mindenkit minden elérhető ablakból. Köröttünk egyébként most hó hullott, műhó bár, de abból rengeteg.

Meg persze fotósokból, akik mindenhová követik a sztárházaspárt és filmes csapatát. Ifjú kollégák reggel a Szenttamás-hegyen bóklásztak, az ágyúk körül – egy érdekes arcú nő jön velük szembe. Míg azon totóztak, hogy most ő ez Ő – addigra a biztonságiak már lefelé nyomták objektívjeiket. Mert Ő volt.

Nekünk először csak a férj jutott. Egyszercsak a Kis-Duna túlpartján megjelent egy férfi, mögöttünk elhaló sikoly: Brad Pitt!!! És nyomtuk. Sétált egyet, megnézett valamit, majd eltűnt a tankok között. Micsoda élmény volt, istenem! Micsoda élmény! Két láb, szárnyak sehol, zsebe sem volt kitömve dollárral. S a félhomályos délelőttön az a napszemüveg… istenem! Tisztára, mint kicsit később Angelina Jolie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!