Közélet

2010.07.20. 08:40

A tizenkét Fidesz-jelölt közül négy hölgy

Schmidt Csaba, a Fidesz-KDNP tatabányai polgármester-jelöltje hétfőn az Életfa szobornál bemutatta a Fidesz 12 képviselő-jeltöltjét.

N.L.

"Mi nem csupán az októberi választásokat akarjuk megnyerni, hogy néhány képviselőnk ott ülhessen a közgyűléseken. Mi ciklusokon át tartó, következetes, kitartó munkára jelentkezünk. Ehhez dinamikus, fiatal csapatot kellett kialakítanunk, akik 4-8 év múlva is aktívan tudják szolgálni a közösséget" - mondta többek között a Schmidt Csaba.

A Fidesz néhány jelenlegi képviselője már korábban jelezte, hogy visszavonul a városi közélettől, ketten pedig, körzeteik összevonása miatt szakmai munkát végeznek majd. A jelöltek között van pedagógus, szociális munkás, jogász, vállalkozó, elektrotechnikus és egy volt bányász is.

A polgármester-jelölt kiemelte, hogy jelöltjeik közt négy nő is szerepel, így reményei szerint a következő testület munkáját nem a szópárbaj, hanem és inkább a konszenzus és az együttműködés keresése jellemzi majd. A képviselőjelöltek betűrendben: Ablonczy Dánielné, Bagó Attila, Bereznai Csaba, Hegedűs Mihály, Dr. Kancz Csaba, Juhász Péter, Magyarné Kocsis Andrea, Pataki Zoltánné, Pleier Tamás, Salló Győző, Turainé John Katalin, Turza Károly.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!