Közélet

2010.05.29. 09:24

Torta is járt a beteljesült álom mellé

A tatabányai ikreket, Lipovics Aminát és Attilát, valamint a baji Maszlavér Ádámot a tatabányai STOP Cukrászda látta vendégül.

K. M. H.

 A gyerekek bekukkanthattak a cuki kulisszái mögé is, ahol Rabóczky Jánosné Venesz-díjas mestercukrász és az üzlet vezetője, létrehozója kalauzolta őket.

– Semmihez nem szabad hozzányúlni, mert forró – intette a kicsiket Rabóczkyné. Az első bátortalan lépések után kiderült, hogy Ádám már nem először nyert a 24 Órától, az idei húsvéti rajzpályázatunkon az első helyet szerezte meg.

Már a cukrászműhelyben jártunk, ahol éppen készült a dobostorta. A gyerekek csodálkoztak, ugyanis nem csak egy karika tortára kenték rá a finom krémet, hanem legalább tízre. Az eredeti recept alapján készülő finomságból egy kicsit nyalakodhattak is, a belga csokis krém mindenkinek ízlett.

Rabóczkyné még az éppen készülő fagyit és a hatalmas hűtőt, sütőt is megmutatta a kíváncsi gyermekszemeknek. Közben megtudtuk azt is, hogy Ádámnak a puncs, az ikreknek a karamell a kedvenc fagyija, s az édességek közül inkább a hideg nyalánkságot kedvelik, bár az jelen lévő édesanyák szerint a csemetéik nem válogatnak, a süteményt, a csokit is ugyanúgy befalják.
A cukiban fagyit, és egy-egy csokitortát is kaptak az ünnepeltek, ez utóbbit maguk díszíthették fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!