Közélet

2010.01.21. 18:58

Az MDF megtalálta Orbán egyetlen esélyes kihívóját

Somogyi Zoltán, az MDF kampányfőnöke úgy látja: a politikai paletta egyetlen szélsőséges formációjával is lehet egyfajta párbeszédet folytatni.

Rafael B.

Somogyi Zoltán, a Magyar Demokrata Fórum országos kampányfőnöke választási esélylatolgató előadással érkezett a megyeszékhelyre csütörtökön.

Előtte pártjuk kampányának várható színvonaláról tartott sajtótájékoztatót. Ezen részt vett a helyi tagság mellett Ludányi Tamás tatabányai és Jagarics Ferenc tatai országgyűlésiképviselő-jelölt, a párt megyei elnöke.

Minőségi, pozitív, programalapú, a személyeskedéstől távoltartó – az MDF-kampány várható hívószavai. Az előadó elmondta, választóik a fontosak számukra, akikre általában a felkészültség a jellemző.
Céljuk, hogy minden fórumon tisztességes programvitát tartsanak.

Vallják, hogy még akár a politikai palettán fellelhető, jelenleg egyetlen szélsőséges formációval is lehet egyfajta párbeszédet folytatni.

Meggyőződésük, hogy a Fidesz elnökének egyetlen lehetséges és esélyes kihívója miniszterelnökjelöltjük, Bokros Lajos. Országosan nyolc, a fővárosban tíz százalékos eredményre számítanak. A szabad demokratákkal való fúzió egyelőre csak budapesti kezdeményezés, olyan friss, hogy még nem kommentálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!