Közélet

2009.05.03. 12:38

Levente Péter fantasztikusan kacagtatott

Szombaton a kora délutáni órákban kezdődött a község nagyszabású családi napja, amit Tóth Zoltán polgármester nyitott meg. Köszöntője után az esztergomi és nyergesi rendőrök tartottak olyan szakmai bemutatót, amely során még a kutyával történő elfogás módszerét is láthatták a jelenlévők.

Palásti Péter

  Az évtizedekkel ezelőtt Móka Mikiként is rendkívül népszerű előadóművész, Levente Péter ezúttal Kacagó koncertjével szórakoztatta fantasztikusan a kicsiket és szüleiket.

A Jámbor Péter bíró által vezetett esztergomi és a tatai kistérség polgármestereinek, közéleti szereplőinek futballmérkőzése következett, amit a tataiak nyertek 4:1-re. Őket a bajóti öregfiúk és a mai ifjak összecsapása követte a zöld gyepen, majd késő estig jól szórakoztak valemnnyien a sikeres családi napon.

Vasárnap a településhez tartozó Péliföldszentkereszten a bajótiak közül is sokan részt vettek a Mária-búcsún ahol a déli harangzúgás alatt megnyitották a csak május 10-ig látható szekér- és mezőgazdasági szerszámkiállítást az új Istálló Galériában, ahol Újhelyi Jenő lovasképei és a táti Mechler Péter különleges faragásai is láthatók a helytörténeti kiállítás mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!