Közélet

2009.01.18. 11:38

Visszaadják az érzést az MSZP-tagoknak: sikeres pártjuk van

Szombaton 66 voksolásra jogosult MSZP-tag közül 51 szavazott bizalmat Boda Balázsnak, míg a másik elnökjelöltet 15-en támogatták a párt városi tisztújításán.

P. P.

A korábbi elsőszámú vezető, Sárközi Krisztina magánéleti okok miatt nem is vállalta a jelölést. Lényegesen szorosabb eredmény döntött az új alelnök személyéről, ugyanis Varga Judit csupán egy szavazattal kapott többet vetélytársánál, míg Szaniszló Zoltán két év után is továbbfolytathatja alelnöki munkáját.

Boda Balázs érdeklődésünkre egyebek mellett elmondta, hogy fontos lesz számukra a pontos, személyre szabott feladatok tisztázása, s a színvonalas programok folytatása mellett jól felkészülniük a következő két esztendő három választására. Elnökként mindent meg fog tenni azért, hogy visszaadják tagjainknak az érzést: erős és sikeres párthoz tartoznak.

Ferences-diák volt az MSZP-elnök

Boda Balázs 1971-ben született. Esztergomban a Ferences gimnáziumban érettségizett, főiskolai tanulmányait Budapesten, majd Győrben folytatta. Másfél évtizede él Tatán, két gyermek édesapja. Immár 13 éve dolgozik az építőiparban, 2006-ban csatlakozott az MSZP-hez, s egy év múlva már ő lett a tatai szervezet alelnöke, szombattól kezdve pedig az elnöke.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!