Kemma

2011.04.25. 12:15

Az idén is valóra váltjuk az álmodat!

A megszokotthoz hűen az idei gyermeknapot sem várja tétlenül a 24 Óra és a Kemma.hu szerkesztősége, hisz nyolc kisgyermek álmát váltja valóra május második felében.

kemma.hu

 Bizonyára minden kisgyermeknek van egy tikos vágya, álma, amire eddig csak legyintett: úgysem válhat valóra. Nincsen más teendőtök, mint szüleitekkel, testvéreitekkel, barátaitokkal összeülni és papírra vetni akár egy érdekes, egyedi programot, egy élményt, amiben nem biztos, hogy egyébként részetek lenne. Fontos, hogy május 12-éig jussanak el hozzánk a kívánságaitok, hogy legyen időnk megszervezni és valóra váltani a nyolc legkülönlegesebb kérést.

Persze arra minden pályázó kisgyermek figyelmét felhívjuk, hogy szerkesztőségünk minden igyekezete ellenére sem képes csodákat teljesíteni, csak bizonyos keretek között váltjuk valóra kéréseiteket. Az előző évek beküldött kívánságait teljesítve, egy kisgyermek motoros sárkánnyal repülhetett, két szerencsés mozdonyt vezethetett, vagy éppen összehoztunk egy fagyira vagy sütire neves Komárom-Esztergom megyei emberekkel.

Így kívánhatsz

Május 12-ig folyamatosan várjuk leveleiteket a Kívánj egy nagyot!" pályázatunkra! Egy gyermek legfeljebb két kívánsággal pályázhat. A levélben indokoljátok meg miért pont ez a leghőbb vágyatok és mellékeljétek hozzá a következő adatokat: a pályázó neve, életkora, pontos lakcíme, telefonszáma.
Postacímünk: 2800, Tatabánya Pf. 141. A borítékra írjátok rá: KÍVÁNJ EGY NAGYOT!
E-mail címünk: [email protected]

Postacímünk: 2800, Tatabánya Pf. 141. A borítékra írjátok rá: KÍVÁNJ EGY NAGYOT!

E-mail címünk: [email protected] Gyereknap -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!