igazi úriember

2017.08.18. 09:09

Nőnap alkalmából a férfi berúgott, majd eltörte az egyik vendég karját

Súlyos testi sértés és nyilvános rendezvényen való garázdaság miatt emeltek vádat a sárisápi férfi ellen, aki ittasan verekedett a helyi nőnapi ünnepségen.

kemma.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a 32 éves sárisápi férfivel szemben, aki március 11-én a helyi művelődési házban tartott nőnapi bulin kezdett verekedni. Az elkövetőnek nem tetszett, hogy egy ismerős férfi bizalmasan közeledett egyik barátja élettársához, és ezt az este folyamán szóvá is tette.

Nem sokkal később a sértett a teraszon dohányzott, ahol szóváltásba keveredett az elkövetővel, aki ennek során a sértettet a fején ököllel megütötte, majd egyszer fejbe rúgta, emiatt a sértett a földre zuhant.A bántalmazás következrében a sértett 8 napon túl gyógyuló bal alkartörést szenvedett. A férfi nyilvános rendezvényen tanúsított kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. A járási ügyészség a férfivel szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta – tájékoztatta a Kemma.hu-t dr. Reszl Ildikó főügyész.

 Borítókép: illusztráció; shutterstock.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában