szabálysértés

2019.05.27. 09:36

Se jogsija, se műszakija nem volt a teherautósofőrnek és autójának

Szabálysértési eljárást kezdeményeztek a rendőrök egy teherautó sofőrje ellen, ugyanis az autóján nem volt műszaki vizsga, a sofőr pedig nem vezethetett autót.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatai Rendőrkapitányság járőrei május 26-án reggel Naszályon, a Rákóczi Ferenc utcában megállítottak egy járműszerelvénnyel közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőrt a Tatabányai Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta, valamint a jármű műszaki érvényessége lejárt és nem rendelkezik kötelező felelősségbiztosítással. A rendőrök a 49 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették és ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el, nyolc főt állítottak elő és hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!