fórum

2019.01.25. 17:30

Összefognak a hatóságok a Komáromi járásban

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartottak Komáromban, melyen a járási településvezetők és a hatóságok képviselői vettek részt.

Kemma.hu/police.hu

Forrás: police.hu

Komárom adott otthont január 24-én a soros Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumnak, melyen településvezetők, polgárőrök, közterület felügyelők vettek részt. A résztvevőket Dr. Bolehradsky Szilveszter rendőr ezredes és Dr. Szalay Péter rendőr alezredes, a Komáromi és a Kisbéri Rendőrkapitányságok vezetői hívták meg fórumra A megbeszélésen jelen volt Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány helyettese is, aki az idei év céljairól és feladatairól tájékoztatta a megjelenteket.

Sólyáné Farkas Friderika rendőr alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője a 2018-as év baleseti helyzetét értékelte, és meghatározta a 2019-es évre vonatkozó baleset-megelőzési feladatokat. A rendőrség vezetői a balesetek számának csökkentése és a bűncselekmények megelőzése érdekében összefogásra kérte a rendőrséggel már régóta együttműködő szervezetek képviselőit.

Sólyáné Farkas Friderika, Milus Gábor, Dr. Bolehradsky Szilveszter és Dr. Szalay Péter (Forrás: police.hu)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!